Nordic C-Creditor Oy

Nordic C-Creditor Oy


Perintätoimiston nimi: Nordic C-Creditor Oy
Osoite: Salomonkatu 17 B, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 020 734 6901
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@c-creditor.fi
Kotisivut: www.c-creditor.fi

Esittely

Nordic C-Creditor Oy on aidosti kuluton perintätoimisto, joka panostaa asiakasystävällisyyteen yli kaiken muun.

Tämä tarkoittaa vaivattomien perintätoimeksiantojen lisäksi henkilökunnan jatkuvaa lisäkouluttamista, uusimpien ohjelmistojen hyödyntämistä ja asiakkaiden omien asiakkaiden oikeudenmukaista käsittelyä.

Nordic C-Creditorin perintäpalvelut ovat toimeksiantajalle aina maksuttomia. Yritys voi ulkoistaa kaikki saatavansa C-creditorin hallintaan – tai vaihtoehtoisesti periä vain yhden laskun kerrallaan. C-creditor huolehtii, että yrityksesi saa sinulle kuuluvat varat.

Perintä voi olla samanaikaisesti tehokasta ja ystävällistä

Palvelu on hyvin asiakasläheistä: Heti perintäkirjeen lähettämisen jälkeen Nordic C-creditor ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä velalliseen. Näin velallisen maksumahdollisuudet voidaan tarkkaan kartoittaa ja perintä tehostuu. Vaihtoehto on inhimillinen ja tarjoaa velalliselle mahdollisuuden sopia maksusuunnitelmasta ystävällisissä merkeissä.

Perintäkirjeen saaneille C-Creditorilla on selkeä viesti: Maksa laskusi viimeistään eräpäivänä. Se on helpoin vaihtoehto kaikille. Jos et kuitenkaan pysty hoitamaan maksuvelvoitettasi, voit aina olla yhteydessä perintätoimistoon. Asiat voidaan tavallisesti sopia yhdessä niin, että kaikki välttyvät suurilta kuluilta. Kätevin tapa on sopia maksusuunnitelmasta, jonka mukaisesti maksat laskusi pois. Kun toimit ajoissa, vältyt sekä turhilta kuluilta että maksuhäiriömerkinnöiltä.

Yritysten väliset saatavat

Yritysten väliseen liikesaatavien perintään käytetään ensisijaisesti trattaperintää. Saatavan tulee olla erääntynyt ja riidaton, jotta trattaperinnän kanssa voidaan edetä. Usein liikesaatavien perintäprosessit riippuvat hieman myös velkojayrityksestä. Perintä alkaa aina vapaaehtoisella vaiheella, mikä yritysten välisessä toiminnassa tarkoittaa usein joko perinteistä kirjeperintää tai trattaa. Protestoitava saatava voi olla joko julkinen, jolloin tieto protestoinnista julkaistaan Luottolistalla sekä Kauppalehdessä tai hiljainen, jolloin tieto tallennetaan Asiakastiedon rekistereihin. Julkisuuden uhka on usein tehokkain tapa periä saatavia sellaisilta yrityksiltä, joilla ei entuudestaan ole vielä maksuhäiriöitä.

Entäs kirjanpitoasiat?

Nordic C-Creditor Oy toimii läheisessä yhteistyössä tilitoimisto Nordic C-Management Oy:n kanssa. Jos yrityksesi siis kaipaa perintäpalvelun lisäksi kokonaisvaltaisia tilitoimistopalveluja kirjanpidosta factoringiin, saat Nordic C-Creditorin kautta tähänkin tarpeidesi mukaan räätälöityä palvelua.
Voit tutustua yrityksen kotisivuihin osoitteessa c-creditor.fi.

Yhteystiedot

Nordic C-Creditor Oy
Huopalahdentie 24,
00350 Helsinki
Y-tunnus: 2485085-1

Tampere:
Hatanpään Valtatie 24
33100 Tampere

Turku:
Kristiinankatu 9, 3.krs
20100 Turku

Lohja:
Nummentie 12-14
08100 Lohja

Vaihde:
Puh. 075 006910
info@c-creditor.fi

Anna pisteet

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (ääniä: 8, keskiarvo: 4,13 / 5)
Ladataan...

Arvostele, kommentoi tai kerro kokemuksista